ارسال پاسخ ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره جهت آمادگی آزمون های نظام مهندسی رشته عمران
نویسنده پیام
salar.araghi آفلاین
کاربر عادی
**
تشکرها: 29
تشکر شده 2 بار در 1 ارسال
ارسال: #12
RE: مشاوره جهت آمادگی آزمون های نظام مهندسی رشته عمران

با سلام و خسته نباشید، بنده داوطلب آزمون محاسبات هستم. الان که این کامنت رو می نویسم به تاریخ 14 خرداد هستش، یعنی تا آزمون 4 مرداد چیزی کمتر از 50 روز مونده. نظر به اینکه برای چهارمین بار هست که می خوام شرکت بکنم و با توجه به اینکه در آخرین آزمونی که داده بودم(خرداد 93 آن هم با 3 هفته به کوب مطالعه روزی با 12 ساعت غیر مفید) با 35 درصد مردود شدم، (و دیروز نیز ماشین حساب الجبرا و برنامه هاشو از سایت شما خریداری نمودم). بنده خیلی دوست دارم در این آزمون قبول بشوم. منتها نمی دونم که چه جوری برنامه ریزی بکنم. فقط دوست دارم 50 درصد بشوم. انتظار بالاتری از خودم ندارم. نظر به اینکه 30 روز از این 50 روز باقیمانده مربوط به ماه رمضان هست و در این ماه انرژی بنده برای مطالعه کمتر از نصف میاد پایین. شما می تونید طوری برنامه ریزی به من بکنید که حداقل 50 درصد رو بیارم؟ خیلی ممنون میشم. فقط می خوام روی دروس فولاد-بتن-بارگذاری خیلی وقت بزارم. روی بقیه دروس پایه ام بهتره و می تونم از پس اونا بر بیام. با تشکر- سالار عراقی

(آخرین ویرایش این ارسال: ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ عصر، توسط salar.araghi.)
۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر پاسخ به این ارسال همراه با نقل قول
ارسال پاسخ ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشاوره جهت آمادگی آزمون های نظام مهندسی رشته عمران - salar.araghi - ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ عصر
1 - javad686868 - ۱۳ تير ۱۳۹۵, ۱۰:۴۷ عصر

موضوعات مرتبط در این انجمن
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدید‌ها آخرین ارسال
  مسائل مرتبط به ثبت نام و برگزاری آزمون های ورود به حرفه مهندسان admin 27 124,527 ۲۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۳۲ صبح
آخرین ارسال: admin

پرش به بخش:

کاربرانِ در حال بازدید از این موضوع: کاربر مهمان: 1 نفر