(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ عصر)salar.araghi نوشته است: با سلام و خسته نباشید، بنده داوطلب آزمون محاسبات هستم. الان که این کامنت رو می نویسم به تاریخ 14 خرداد هستش، یعنی تا آزمون 4 مرداد چیزی کمتر از 50 روز مونده. نظر به اینکه برای چهارمین بار هست که می خوام شرکت بکنم و با توجه به اینکه در آخرین آزمونی که داده بودم(خرداد 93 آن هم با 3 هفته به کوب مطالعه روزی با 12 ساعت غیر مفید) با 35 درصد مردود شدم، (و دیروز نیز ماشین حساب الجبرا و برنامه هاشو از سایت شما خریداری نمودم). بنده خیلی دوست دارم در این آزمون قبول بشوم. منتها نمی دونم که چه جوری برنامه ریزی بکنم. فقط دوست دارم 50 درصد بشوم. انتظار بالاتری از خودم ندارم. نظر به اینکه 30 روز از این 50 روز باقیمانده مربوط به ماه رمضان هست و در این ماه انرژی بنده برای مطالعه کمتر از نصف میاد پایین. شما می تونید طوری برنامه ریزی به من بکنید که حداقل 50 درصد رو بیارم؟ خیلی ممنون میشم. فقط می خوام روی دروس فولاد-بتن-بارگذاری خیلی وقت بزارم. روی بقیه دروس پایه ام بهتره و می تونم از پس اونا بر بیام. با تشکر- سالار عراقی
البته تاریخ آزمون نظام مهندسی دوم مرداد هست اما یک توصیه مهم براتون دارم که اگه انجام بدید قبولیتون حتمی هست؛ متن آیین نامه ها را مجددا یک بار به دقت و به صورت کامل و مفهومی بخونید، تمام مطالب مهم را هایلایت کنید و شماره صفحه موضوعات مهم مثل جداول و غیره را روی جلد آیین نامه بنویسید. البته تست زدن در چند هفته منتهی به آزمون و انجام
آزمون آزمایشی هم مفید هست.
برنامه های ماشین حساب هم بسیار موثر هست و با صرفه جویی در وقت، تقریبا 20 الی 30 درصد به شما کمک میکنه یعنی شما با همون سطح معلومات قبلی، نمره این آزمونتون حداقل 55 خواهد شد.